Evenemang

Våra kommande evenemang

Skidresa med föreningen SVETT

2020-04-02 Läs mer och boka

Torsdag - söndag, 2 - 5 april 2020 bär det iväg!

Resan går till Stöten i Sälen. Biljetterna kostar 2900 kr för dig som är medlem i Göta studentkår (Övriga studenter betalar 3500 kr).

Inkluderat i priset är boende, bussresa tur&retur och liftkort som gäller från det att vi kommer upp tills dess vi åker hem, d.v.s. även morgon- och kvällsskidåkning.

I liftkortet ingår bad, gym och garderob på Brasseriet restaurang och nattklubb.

Bussarna kommer att avgå tidig morgon/förmiddag på torsdagen. Mer praktisk information om resan kommer senare.

Priserna för resan är:
2 900 kr för Göta-medlemmar
3 500 kr för icke Göta-medlemmar
Pris inkl. buss, boende och liftkort.

Liftkortet är giltigt hela er vistelse. I priset ingår skidåkning under hela vistelsen samt morgonskidåkning 07.30-09.30 på fredagen och kvällsskidåkning 19.30-21.00 på lördagen. Ingår gör även fri entré till bad & gym samt garderobsavgift på Brasseriets restaurang och barer. I priset ingår inte skidhyra för er som behöver hyra det. SVETT kommer inte att stå för mat och andra kostnader under resans gång, utan detta står du själv för.

Du måste vara student på Göteborgs universitet när du köper din biljett, och du måste också vara student under resans gång. Det är därför inte möjligt att köpa biljett om du inte är student nu men exempelvis har planer på att studera till vårterminen.

Vid köpet:
Din plats kommer att vara reserverad i tolv timmar efter det att du skickar anmälningen här. Om betalningen inte går igenom inom denna tid kommer platsen att släppas vidare. Om betalningen inte går igenom kommer du att få ett mail.

Önska en vän:
Du har i samband med anmälan till eventet möjlighet att ange en vän som du önskar bo med under resan. Vi kommer i största möjliga mån att tillgodose dina önskemål men kan inte lämna några garantier.

Återbetalning:
Det finns inga möjligheter till återbetalning för biljetten. Du kommer dock ha möjlighet att sälja din biljett vidare om du får förhinder.

Sälja biljett:
Om du får förhinder får du sälja din biljett vidare. För att göra detta måste du kontakta SVETT på svett@gota.gu.se. Om biljetten är köpt till en Göta-medlem, men ska säljas till en icke-medlem, så kommer den nya köparen att stå för mellanskillnaden på 600 kr. Om en student som inte är medlem har köpt en biljett och säljer denna till en student som är Göta-medlem så kommer inte mellanskillnaden att betalas tillbaka.

Det kommer vara möjligt för dig att sälja din biljett vidare fram tills den 20 mars 2020. Efter detta finns det ingen möjlighet att sälja biljetten vidare.

Skidhyra:
Skidhyra ingår inte i paketpriset. Eventuell skidhyra betalas på plats.

Försäkring vid olycka:
Om en olycka inträffar under resan så är det personens egen försäkring som gäller, exempelvis reseförsäkring via hemförsäkring. SVETT står inte för någon försäkring under resan.

Boende:
Alla boende i stugan har gemensamt ansvar för att stugan ska återlämnas i samma skick som vid ankomst. Om något skulle gå sönder står alla i stugan ansvariga för detta och blir debiterade en kostnad. Ni har gemensamt ansvar för att stugan lämnas i det skick som anläggningen kräver.

Löpande information:
För löpande information om resan, följ facebook-eventetSVETTs facebooksida.

2020-04-02

Pris: 3 500,00 kr
Pris för kårmedlemmar: 2 900,00 kr

14 platser kvar

Anmälan
*
*
*