Bli medlem steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för aktuell termin utan att vara inloggad.
Om du redan har inloggningsuppgifter så kan du logga in och betala istället, så slipper du ange dina uppgifter på nytt.

Tänk på att även om du blir medlem innan ny termin startar så blir ditt fullständiga medlemskap inte giltigt förrän kursstart. Då får du medlemskapet i Mecenatappen och din kötid registreras hos SGS osv.

Stödmedlemskap
Observera att "stödmedlemskap" endast är till för icke-studerande eller studenter som inte representeras av Göta studentkår. Stödmedlemskapet gäller alltid för ett helt år och kostar 300 kronor.

Observera att du på grund av en teknisk begränsning i systemet fortfarande måste välja en sektion när du blir stödmedlem. Välj den du gillar mest :)

Termin HT19
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
*


*
Betalsätt

Betala med Swish: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen "Betala med Swish". Systemet hämtar mobilnumret som du uppgav i steget innan och du behöver bara öppna Swish-appen på din telefon och fullfölja betalningen.

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot om du så önskar.

Betala via internet/mobilbank: Du kan välja att betala medlemsavgiften som en "vanlig faktura" i din mobil- eller internetbank. Då skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala.

Betalningsvillkor

När du betalar din medlemsavgift blir du medlem i Göta studentkår och har tillgång till rabatter och andra förmåner. Inga avgifter återbetalas.

• Läs våra medlemsvillkor

Payex