Bli medlem steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för aktuell termin utan att vara inloggad.
Om du redan har inloggningsuppgifter så kan du logga in och betala istället, så slipper du ange dina uppgifter på nytt.


Tänk på att även om du blir medlem innan ny termin startar så blir ditt fullständiga medlemskap inte giltigt förrän du är registrerad på din första kurs. Då får du medlemskapet i Mecenatappen och din kötid registreras hos SGS osv.


För doktorander: Du som är doktorand räknas som fullvärdig medlem i studentkåren. Välj därför "Medlemskap" i listan.

Inte student / doktorand längre? Bli Götasupporter!

Du som inte är student, eller som studerar vid fakultet eller lärosäte som inte representeras av Göta studentkår, kan bli Götasupporter. Som Götasupporter får du bland annat hem tidningen Spionen och du får tillgång till vissa medlemsrabatter och inträden till medlemsexklusiva event.

Termin HT20
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
*


*
Betalsätt

Betala med Swish: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen "Betala med Swish". Systemet hämtar mobilnumret som du uppgav i steget innan och du behöver bara öppna Swish-appen på din telefon och fullfölja betalningen.

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot om du så önskar.

Betala via internet/mobilbank: Du kan välja att betala medlemsavgiften som en "vanlig faktura" i din mobil- eller internetbank. Då skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala.

Betalningsvillkor

När du betalar din medlemsavgift blir du medlem i Göta studentkår och har tillgång till rabatter och andra förmåner. Inga avgifter återbetalas.

Läs våra medlemsvillkor.